Inkluzija - Podrška djeci sa razvojnim poteškoćama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 15.07.2017. 14:34

U cilju promovisanja društvenih i socijalnih vrijednosti našeg grada, te podrške djeci, omladini i roditeljima djece sa poteškoćama u razvoju, Omladinski odbor u saradnji sa ´World Vision-om´ će organizovati manifestaciju pod nazivom ´Inkluzija´ koja će se održati 23.07.2017. godine (nedjelja) na Trgu palih boraca, sa početkom u 18h.

Cilj manifestacije je promjena stavova kod društva o djeci i odraslima sa poteškoćama u razvoju, a konkretnije njihovim sposobnostima i njihovoj važnoj ulozi u društvu i zajednici. Na manifestaciji će učestvovati: "Kuća radosti", "Kolaž", servis centar "Dajte nam šansu - Zvjezdice", Žubor" i pinkova zvjezdica Emilija Boškić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…