Odigran treći turnus Lige RS za stonotenisere

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.03.2018. 08:22

Na Trećem turnusu Lige Republike Srpske za muškarce u sezoni 2017/2018 maksimalan učinak postigli su igrači STK “Prijedor” iz Prijedora i tako zadržali prvo mjesto na Tabeli. Na drugom mjestu nalazi se Radnik iz Bijeljine a na trećem je Modriča Spin iz Modriče.

Treći turnus Lige odigran je u Modriči, 18.03.2018. godine sa početkom u 10:00 časova. Odigrana su 4 kola s obzirom da Liga broji 8 Klubova. Organizatori su bili STK “Modriča Spin” Modriča i Stonoteniski savez Republike Srpske.

Delegat i vrhovni sudija bio je Velimir Drobnjak iz Modriče, a predstavnik organizatora Nenad Malinović, takođe iz Modriče.

Za STK "Kotor Varoš" nastupili su kapiten Nikolić Mladen, Tepić Mladen, Đurić Oliver i Bogdanić Mladen. Ostvareni su sledeći rezultati:

1. STK Kotor Varoš - STK Prijedor 2 3:1
2. STK Kotor Varoš - STK ''Perućica'' Foča 3:1
3. STK Kotor Varoš - STK ''Radnik'' Bijeljina 1:3
4. STK Kotor Varoš - STK Prijedor 1:3

Četvrti (zadnji) turnus Lige Republike Srpske biće održan u maju 2018. godine.

Izvor: KVdanas.com

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…