Poraz ”Mladosti” u 93. minutu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.09.2016. 09:13

Fudbaleri kotorvaroške Mladosti su juče u uzbudljivoj završnici meča 4. kola Reginalne lige – grupa Zapad, poraženi na svom terenu pogotkom Todorovića u trećoj minuti nadoknade vremena, od gostiju iz Gornjih Podgradaca, ekipe Sloga Dipo, rezultatom 1:2.

Mladost je mnogo bolje ušla u ovaj duel i preko svog najboljeg strelca Jurića došla u vođstvo već u 16. minutu. Rezultaom 1:0 završio se prvi dio meča. Da gosti nisu došli da „polože oružje“ pred dotadašnjim liderom prvenstva pokazali su 56. minutu kada preko rezerviste Šukala stižu do izjednačenja.

Totalnu ofanzivu domaćina Sloga je iskoristila u 93. minutu, kada je kontru gostiju realizovao već pomenuti Todorović i donio gostima pobjedu rezultatom 1:2 i prve bodove u ovom prvenstvu. Mladosatši narednog vikenda putuju u Kneževo, gdje će se u derbiju 5. kola sastati sa ekipom Progresa.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…