Sve spremno za fudbalski turnir veterana

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.09.2017. 08:56

Predstojećeg vikenda Kotor Varoš će ugostiti fudbalske veterane iz Kranja, Stare Pazove i Apatina na 1. Međunarodnom turniru prijateljstva „Kotor Varoš 2017“.

U organizacionom smislu sve je spremno za dolazak gostiju i njihov boravak u Kotor Varošu. 

„Ugostićemo preko 40 gostiju iz Slovenije, Hrvatske i Srbije, ali i brojne fudbalske radnike koji su pružili nesebičnu podršku našem dosadašnjem radu“, istakao je Aleksa Vučanović, potpredsjednik Udruženja za promociju i značaj sportske rekreacije.
On se posebno zahvalio načelniku opštine Kotor Varoš Zdenku Sakanu, direktoru hotela St. Petar Srđanu Lakiću i Aleksandru Saši Petroviću, bez čije pomoći teško da bi se ovaj turnir i održao.

Kapiten fudbalskih veterana iz Apatina Slavko Jerković u prvi plan ističe druženje i razmjenu iskustava svih učesnika.

„U Kotor Varošu se osjećamo kao kod svoje kuće, gostoprimstvo je izuzetno i naše prijateljstvo ćemo nastaviti već 15. septembra, kada ćemo mi biti domaćini turnira na kojem će još učestvovati i ekipa veterana iz Sokobanje“, rekao je Jerković.

Zamjenik gradonačelnika Kranja Boris Vehovec najavljuje revanš Kotorvarošanima za poraz u Kranju.

„Ekipa veterana Triglava dolazi sa željom da bratske odnose dva grada dodatno osnaži, a u takmičarskom smislu obećavamo borbu za najviši plasman“, poručio je Vehovec.
Ekipe iz Kranja i Apatina dolaze u petak u Kotor Varoš, dok će veterani iz Stare Pazove doći u subotu pred početak turnira.

Međunarodni turnir prijateljstva „Kotor Varoš 2017“ zajednički organizuju Udruženje za promociju i značaj sportske rekreacije i opština Kotor Varoš.     

Sve utakmice igraju se u sportskoj dvorani u subotu 2. septembra sa početkom u 12.00 časova.

Ulaz je besplatan za posjetioce u sportskoj dvorani, a za sve njih obezbijeđeno je i točeno pivo tokom trajanja turnira. Igraće se po sistemu svako sa svakim, a nakon šest odigranih utakmica biće poznat i prvi pobjednik Međunarodnog turnira prijateljstva „Kotor Varoš 2017“.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…