Vašu dobrotu nikada nećemo zaboraviti

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 19:15

U zgradi Crvenog krsta Kotor Varoš, danas u 14:00 časova povodom predstojećih praznika priređen je skup pod nazivom "Vašu dobrotu nikada nećemo zaboraviti". Okupili su se mladi volonteri Crvenog krsta, istaktnuti dobrovoljni davaoci krvi, loklani donatori i članovi Odbora Crvenog krsta Kotor Varoš. Takođe, ovoj skormnoj svečanosti prisustvovao je i g. Zdenko Sakan, načelnik Opštine Kotor Varoš sa saradnicima.

Nakon uvodnih napomena i osvrta na vrlo uspješnu godinu za ovu organizaciju od strane Slobodana Petrovića, medijatora ovog događaja, prisutnima se obratio Vojislav Glavaš, predsjenik Crvenog krsta Kotor Varoš koji je pozdravio sve prisutne i rekao da je iza nas godina u kojoj je Crveni krst imao brojne aktivnosti.

Posebno je istakao više nego dobre rezultate na planu dobrovoljnog davalaštva krvi te intezivne aktivnosti u radu sa mladima, zdravstvenom prosvjećivanju, obuci prve pomoći, socijalno humanitarnim akcijama. Zahvalio se mladim volonterima koji su glavni nosioci većine akcija koje sprovodi Crveni krst Kotor Varoš. Uputio je zahvalnost lokalnim donatorima, a posebno Opštini Kotor Varoš, koji pružaju stalnu podršku svim akcijama koje sprovodimo tokom godine. 

Takođe, skupu se obratio g. Zdenko Sakan, načelnik Opštine Kotor Varoš i rekao da će Opština i dalje pružati podršku u skladu mogućnosti ovoj humanitarnoj organizaciji jer je rad Crvenog krsta evidentan i vrlo koristan za lokalnu zajednicu.

Nakon toga, promovisan je "INFO" br.12, bilten Crvenog krsta Kotor Varoš kao i izložba fotografija "Crveni krst u slici".

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…