´Golubić´-u potrebni vozači

Autor: Slaven Šubara / Datum: 09.08.2018. 08:26

Privredna komora RS pozvala je zainteresovane da se prijave za obuku za vozače autobusa koje već čekaju u nekoliko prevozničkih preduzeća među kojima je i kotorvaroški “Golubić”.

U Privrednoj komori su istakli da su “Golubiću”, jedinom prevozniku iz Kotor Varoša, potrebna su tri vozača.

– Oni koji žele da postanu vozači autobusa i odmah zasnuju radni odnos u jednom od preduzeća kojima su neophodni radnici treba da se jave u Edukativni centar Privredne komore RS. Uslov je da imaju položenu „B“ kategoriju, najmanje 24 godine života i da su prijavljeni u evidenciju Zavoda za zapošljavanje RS. Ako nisu prijavljeni to mogu učiniti u narednim danima – pojasnili su u Privrednoj komori i dodali da je novac za podsticaj zapošljavanja već obezbijeđen.

Vozači  su osim “Golubiću” potrebni i preduzećima “Tempoturist” iz Teslića, “Pavlović turs“, “Autoprevoz gradski saobraćaj“, „Autoprevoz“, “Central kompani“ iz Banjaluke, te “Centrotrans“ i “Kompas” Istočno Sarajevo.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…