´Konferencija beba´ 1. jula

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.06.2018. 10:09

U Kotor Varošu će već tradicionalno i ove godine 1. jula, na Gradskom trgu, sa početkom u 19 časova biti održana manifestacija posvećena najmlađim Kotorvarošanima „Konferencija beba“ u cilju promocije zdravog roditeljstva, porodičnih vrijednosti i povećanja nataliteta u Republici Srpskoj. Program će početi od 19:00 časova registracijom beba rođenih od 28.06.2017. godine do 01.07. 2018. godine.

Pravo učešća imaju sva djeca predškolskog uzrasta koja se prijave do petka 29.06.2018. godine do 15 časova u prostorijama Javne ustanove „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš ili putem broja telefona 051/785-266.
Na „Konferenciji beba“ će biti birano tročlano predsjedništvo koje čine najmlađa, najstarija i beba sa najviše braće i sestara, a biće organizovanje i takmičenje beba u puzanju , ispijanje sokića, a tu je i igra slatkog iznenađenja.

Za najbolje i ovu godinu biće obezbijeđeni pokloni i diplome.

Ovu manifestaciju koja se održava u okviru „Kotorvaroškog kulturnog ljeta“ organizuje Javna ustanova „Centar za kuulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš u saradnji sa Opštinom Kotor Varoš i Ministrastvom omladine, porodice i sporta Republike Srpske.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…