Žarko Pejović Baćo: Ne ličimo na Novaka Đokovica ako vrijeđamo druge

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.08.2016. 23:07

Sportisti su se vratili sa Olimpijskih igara, dali su nam primjer duha, respekta i poštovanja drugih, primjer kako se rad isplati i kako posvećenost jednog čovjeka obraduje milione ljudi.

Na žalost njihov primjer nije dobro shvaćen. Umjesto stava: ako on može biti olimpijski pobjednik, ja bar mogu dati ispit, završiti fakultet, biti najbolji bravar u selu… njihov uspjeh je na žalost u velikom broju primjera iskorišten za alkoholisanje, divljanje, bahate proslave i vrijeđanje drugih.

Nije Teodosić osvojio medalju da bi neko vrijeđao moje sugrađane muslimane u Kotoru, nisu vaterpolisti pobijedili Hrvate zato što ih mrze nego zato sto su sportski rivali, ali i prijatelji.

Izgubljena generacijo, neka tvoja olimpijska medalja bude tvoja dobrota, marljivost, solidarnost… Ne ličimo na Novaka Đokovica ako vrijeđamo druge.

Žarko PEJOVIĆ

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…