Žetva džudo medalja u sarajevskoj Zetri

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.05.2016. 08:56

Tri zlata, tri srebra i jedna bronza, sjajan su bilans nastupa takmičara DžK „Mladost“ Kotor Varoš na 15. međunarodnom džudo turniru „Sarajevo open – Sportom protiv droge“, koji je proteklog vikenda održan u sarajevskoj dvorani „Huan Antonio Samaran“ (Zetra).

Zlatne medalje su osvojili Sara Marić, Maja Popović i Darko Danilović, dok su se srebrom okitili Olja Čupić, Dragana Savanović i Dragica Bibić. Bronzano odličje je zasijalo oko vrata Pavla Popovića.

Naš klub je na ovom turniru nastupio sa 14 takmičara, i postignuti rezultati su plod ozbiljnog i predanog rada ovim mladih sportista, ali i stručnog rada dugogodišnjeg trenera Sejde Tatara, koji je bio veoma zadovoljan prikazanim borbama svojih učenika, i izrazio žaljenje što zbog povreda nisu nastupili Selena Varošić, Drago Slavnić i Stefan Pejaković, što bi garantovalo još koju medalju više za Kotorvarošane.

Ovo je bilo prvo učešće naših džudista na ovom prestižnom turniru u organizaciji DžK „Ipon“ Sarajevo na kojem je nastupio 41 klub sa 450 takmičara iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…