“Dermal” nagradio najbolje radnike

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.02.2017. 20:45

Fabrika obuće “Dermal” iz Kotor Varoša nagradila je svojih 15 radnika za posebno zalaganje na poslu, a novčane nagrade i zahvalnice dodijeljene su im na svečanosti kojom je obilježeno 15 godina uspješnog poslovanja.

“Dermal” zapošljava 500 radnika, ali će njihov broj uskoro biti povećan za 150 koliko će zaposliti novi pogon koji je takođe otvoren tokom proslave jubileja. Vlasnik i direktor “Dermala” Radenko Bubić istakao je u obraćanju gostima da su za uspjeh koji su postigli osim njegove porodice zaslužni radnici.

Zahvalnice i novčanu nagradu dobili su Vjekoslav Nedić, Slavica Bubić, Zora Popović, Obrenko Stojanović i Mara Pešević. Novčanom nagradom za izuzetno zalaganje na poslu nagrađeni su i Milica Karupović, Nada Popović, Jovana Petković, Borislavka Lazić, Dijana Muždekić, Radijana Župljanin, Slobodan Narić, Ljiljana Novaković, Gordana Tovilović i Sanela Eskić.

– Godinama radim u “Dermalu” i počastvovan sam što sam se našao među odabranim kolegama. Zahvaljujem rukovodstvu preduzeća što su primjetili moj rad. Lijep je osjećaj biti među najboljima u kolektivu koji broji 500 radnika – rekao je Narić.

Obrenko Stojanović je u ime Sindikata uručio prigodan poklon Bubiću.

“Dermal” će zapošljavanjem planiranih 150 radnika u novootvorenom pogonu postati drugi po veličini poslodavac u Kotor Varošu.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…