“Heroj” pokazao humanost, prikupljeno 380 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.03.2018. 08:23

Udruženje mladih “Heroj” i kafe-klub “Avalon” iz Kotor Varoša organizovali su humanitarnu žurku i uz pomoć humanista prikupili pomoć za Kotorvarošanke Belmu Huskić i Nikolinu Jerosimović.

Predsjednik Udruženja mladih “Heroj” Đorđe Bojić rekao je da nisu u potpunosti zadovoljni odzivom, ali da je najvažnije da će dati doprinos u prikupljanju pomoći za Belmu i Nikolinu.

– Učinili smo sve da privučemo što veći broj mladih i prikupimo što veći iznos novca. Na kraju smo od prodaje pića i dobrovoljnih priloga prikupili 380 KM. Zahvaljujem u ime “Heroja” svima koji su se odazvali akciji. Nismo potpuno zadovoljni i nastavićemo da tragamo za načinima da pomognemo Belmi i Nikolini – istakao je Bojić.

On je zahvalio svima koji su učestvovali u organizaciji humanitarne žurke u kafe-klubu “Avalon”.

– Zahvaljujem volonterima Marku Đuriću, koji je dao veliki doprinos u organizaciji, konobarima Stefanu Markoviću i Stefanu Kuzmiću, DJ-u Nedimu Tataru i fotografu Radislavu Žariću – kazao je Bojić.

Belmi, majci dvoje mališana, hitno je potrebno 35.000 evra za operaciju karcinoma pluća na jednoj ruskoj klinici. Nikolina sa roditeljima živi u uslovima nedostojnim čovjeku u trošnoj baraci, a humanisti su pokrenuli akciju kako bi im bio sagrađen novi dom nakon što je stari progutala vatra poslije udara groma.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…