“Kuća radosti” u Robnoj kući ”Kvimpeks” sa Božićnim aranžmanima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.01.2017. 10:07

U Centru za porodicu “Kuća radosti” održana je druga radionica tokom koje su djeca i njihovi roditelji uz pomoć stručnog osoblja pravili božićne aranžmane. Prodaja aranžmana, od koje će prihodi biti iskorišćeni za rad “Kuće radosti”, zakazana je za 5. januar sa početkom u devet časova u robnoj kući ”Kvimpeks”.

Prva ovakva akcija naišla je na odličan odziv Kotorvarošana koji su na štandu kod tržnog centra “Tropik” pokupovali novogodišnje čestitke koje su s ljubavlju napravili mališani “Kuće radosti”. Svi koji su kupili čestitke i koji će kupiti božićne arnžmane pomažu rad Centra za porodicu “Kuća radosti” koji brine o djeci sa razvojnim poteškoćama i jezičko-govornim smetnjama.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…