“Kuća radosti” dobila poklone od “Tropik”-a i potpisala sporazum o saradnji sa Servis centrom “Dajte nam šansu-Zvjezdice” Banjaluka

Autor: Slaven Šubara / Datum: 02.02.2018. 08:55

Trgovački lanac “Tropik” obradovao je mališane o kojima brine kotorvaroški Centar za porodicu “Kuća radosti” didaktičkim igračkama, a udruženju su donirali i prehrambene namirnice i higijenske artikle koji su im potrebni u svakodnevnom radu sa djecom.

Domaći trgovački lanac realizovao je ovu donaciju u sklopu kampanje koju su pokrenuli putem interneta “Poklonimo osmjehe zajedno”. Akcija je trajala od 1. do 31. decembra prošle godine i u tom periodu svi pratioci “Tropikove” stranice na društvenoj mreži “Fejsbuk” imali su priliku da predlože udruženja ili organizacije za koje su smatrali da bi trebalo da ih “Tropik” obraduje poklon paketima.

– Sada je došao na red najljepši dio akcije kada dodjeljujemo poklon pakete, koji su adresirani na 15 udruženja širom naše države, a među njima je i “Kuća radosti” iz Kotor Varoša. Drago nam je da smo ih obradovali – istakli su u trgovakom lancu “Tropik”.

Predstavnici Centra za porodicu “Kuća radosti” zajedno sa mališanima su se zahvalili “Tropiku” na donaciji.

– Želimo da se zhvalimo na ovom plemenitom gestu i na pomoći koji su nam obezbijedili kako bi djeca imala još bolje uslove. “Tropik” je konstantno podržavao sve naše akcije i time doprinio kvalitetnom radu sa djecom u “Kući radosti” – istakli su u Centru za porodicu “Kuća radosti” koji brine o djeci sa poteškoćama u razvoju i jezičko-govornim smetnjama.

Centar za porodicu “Kuća radosti” Kotor Varoš potpisao je nedavno memorandum o saradnji sa Servis centrom “Dajte nam šansu-Zvjezdice” Banjaluka, koji pruža besplatnu podršku porodicama djece i osoba s poteškoćama u razvoju.

– Tim dokumentom definisani su saradnja i zajedničko djelovanje i aktivnosti s cilje podrške porodicama djece i osoba sa poteškoćama u razvoju i borbi za prava naših porodica. S obzirom na sve što je do sada uradio Servis centar “Dajte nam šansu-Zvjezdice” ovo će biti velika podrška našem radu – rekla je direktorica Centra za porodicu “Kuća radosti” Dragica Tepić.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…