“Sportek” traži nove radnike

Autor: Slaven Šubara / Datum: 06.08.2016. 11:32

Firma ”Sportek” d.o.o. Kotor Varoš zapošljava nove radnike u septembru mjesecu, sa i bez radnog iskustva. Svi zainteresovani koji se do sada nisu prijavili, mogu to da učine dana 08.08. i 15.08, u vremenu od 8 do 12 časova. Informacije na telefon: 051/783-484 (lokal 102)

”Takođe, želimo da napomenemo da svi zainteresovani ubuduće mogu svakog ponedjeljka, u vremenu od 8 do 12 časova, da se prijave, odnosno popune upitnik za zapošljavanje,  kako bi ih imali u bazi podataka pri narednim prijemima radnika”, saopšteno je iz ”Sporteka”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…