“Uspavana ljepotica” oduševila publiku na 16. Festivalu omladinskih pozorišta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.10.2016. 18:47

Amatersko pozorište iz Kotor Varoša izvelo je danas predstavu “Uspavana ljepotica” na 16. Festivalu omladinskih pozorišta RS u Zvorniku.

Maštovitu priču o princezi na koju vještica baca kletvu da se na šesnaesti rođendan ubode na vreteno i vječno zaspi, kotorvaroški mladi glumci savršeno su odglumili. Preokret nastaje dolazkom princa, čija iskrena ljubav i poljubac bude princezu. Za njom se budi čitavo kraljevstvo u kome ponovo vlada radost na dvoru.

"Sve je proteklo fantastično i imali smo odličan nastup. Važnije od našeg zadovoljstva je da je publika na kraju predstave bila zadovoljna", rekla je  Velida Popović, scenarista i reditelj predstave.

Tokom četiri festivalska dana biće izvedeno deset predstava, a 16. Festival omladinskih pozorišta RS trajaće do 18. oktobra.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…