“Zeus” počinje sa radom od petka 30. septembra, prve kupce čekaju iznenađenja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 29.09.2016. 15:40

Prva prodavnica jednog od najvećih lanaca trgovina bijele tehnike, kućanskih aparata i drugih proizvoda za dom “Zeus” će svečano biti otoren u petak 30. septembra u Kotor Varošu. Prodajno mjesto je se nalazi u glavnoj ulici u Kotor Varošu, u objektu u kojem je i NLB banka.

– Pozivamo Kotorvarošane da nam se sutra od osam časova pridruže i uveličaju naše slavlje. Mi ćemo im se odužiti u vremenu koje je pred nama dobrom uslugom i kvalitetnim proizvodima, a povodom otvaranja prodavnice prve kupce očekuju zanimljiva iznenađenja – rekli su u “Zeusu”.

Kompanija “Zeus” je osnovana 1990. godine i izrasla je u jednog od najvećih igrača na polju veleprodaje i maloprodaje bijele tehnike.

“Zeus” nudi profesionalnu uslugu, kontinuirano i sigurno snadbjevanje uz mogućnost besplatne dostave, internet kupovinu i pogodnosti u pogledu načina plaćanja.

Iz širokog asortimana robe koju nudi izdvajaju se ugradni i samostojeći aparati, peći na čvrsto gorivo, mali kućanski aparati, posuđe, tekstil i posteljina, tepisi i bicikli.

“Zeus” je ovlašteni uvoznik renomiranih svjetskih proizvođača među kojima su “Boš”, “Indesit”, ” Fabres”, “Metalac” Valjevo, “Plamen” Požega i “Blist” Valjevo.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…