”Angry Birds” u kotorvaroškom bioskopu: Animirani film nastao prema popularnoj igrici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.05.2016. 22:16

U kotorvaroškom bioskopu 24. maja od 18 časova održaće se projekcija animiranog superhita godine “Angry Bird Film”, koji je snimljen prema megapopularnoj franšizi videoigara nastaloj u decembru 2009, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i kompjutere.

Radnja filma “Angry Birds” vodi nas na ostrvo nastanjeno isključivo sretnim pticama – ili barem većinom njih. U ovom raju, Crveni (ptica s problematičnim temperamentom), ludi Žuti i nestabilni Bomba oduvijek su bili autsajderi.

Ali kada ostrvo posjete misteriozne zelene svinje, upravo će na ovu trojicu pasti zadatak otkriti zbog čega su novopridošlice posjetile baš njihovo područje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…