”Građus” Kotor Varoš: Počela akcija 15 godina povjerenja – 15 odsto popusta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.04.2016. 00:01

”Građus” doo iz Kotor Varoša ove godine obolježava 15 godina uspješnog rada. Sve je počelo 2001. godine kada ja osnivač i vlasnik preduzeća Slavko Đukić pokrenuo samostalnu djelatnost sa tri zaposlena radnika.

”Građus” doo trenutno zapošljava 20 radnika, a osim proširenja djelatnosti u izvođenju radova, preduzeće se već 10 godina bavi i prodajom materijala iz oblasti završnih radova u građevinarstvu.

Osim tržišta Republike Srpske, ”Građus” doo je proširio svoje poslovanje na tržište SR Njemačke, gdje trenutno radi grupa radnika u predstavništvu firme “GRADUS MÜNCHEN”.

Povodom obilježavanja 15-og rođendana, menadžment ”Građusa” će tokom godine sprovesti niz akcija, u okviru kojih će građanima i poslovnim partnerima biti obezbjeđene povoljnije cijene roba i usluga, a u planu su i humanitarne akcije, kulturne i sportske aktivnosti, te izleti i druženja radnika kolektiva i poslovnih partnera.

U sklopu planiranih  aktivnosti upravo je u toku akcija pod nazivom “15 GODINA POVJERENJA -15 % POPUSTA”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…