”Nomar” Kneževo: Konkurs za prijem 10 radnika

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.07.2017. 15:20

„Nomar“ iz Kneževa je kompanija koja ima sve potrebne atribute da postane vodeća u svojoj oblasti. Sposobni i obučeni ljudi, inovativna i moderna njemačka tehnologija, vrhunski kvalitet proizvoda potvrđen FSC certifikatima, sigurni su razlozi za još bolji i uspješniji plasman „Nomara“ na domaćem i inostranom tržištu.

„Nomar“ u okviru Fagus grupe nastavlja dugu tradiciju nekadašnjeg giganta drvne industrije „Omar“ koja je postojala još od davne 1960. godine.

Do sada zasigurno najveći projekat u istoriji „Nomara“ je izgradnja elektrane na biomasu, ekološki zdrave i čiste električne energije iz obnovljivih izvora koja se dobija kao nusproizvod u procesu primarne prerade drveta.

U cilju realizacije izgradnje elektrane, tražimo iskusne i odgovorne:

1. GRAĐEVINSKE MAJSTORE- 2 (dva) izvršioca
2. POMOĆNE RADNIKE U GRAĐEVINARSTVU- 4 (četiri) izvršioca
3. BRAVARE MONTERE- 4 (četiri) izvršioca

Nudimo mogućnost dobre zarade i zaposlenja na duži vremenski period.
Sve informacije i prijave na telefon: 051/591-100.

BUDITE DIO STVARANJA NOVE BUDUĆNOSTI!

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…