”Novogodišnja čarolija” u kotorvaroškoj ”Kući radosti”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 26.12.2016. 09:12

Našim drugarima Pozorište Kotor Varoš poklonilo je predstavu “Novogodišnja čarolija”, koja je održana u našim prostorijama, saopštila je ”Kuća radosti”.

”Djeca su odlično reagivala i ostavila interakciju sa glumcima. Roditelji kao i članovi pozorišne grupe su oduševljeni dječijim reakcijama.

Nakon predstave, glumci su igrom i pjesom zajedno sa djecom doveli atmosferu do usijanja. Reditelj predstave Velida Popović oduševljena je reakcijama djece i izrazila je zelju za saradnjom.

Pozorište je spremno da bilo kakvom idejom ili aktivnošću učestvuje u radu ”Kuće radosti”.

Zahvaljujemo se Pozorištu Kotor Varoš što nam je priuštilo nezaboravan događaj i učinilo predstojeće praznike čarobnim”, kažu u ”Kući radosti”.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…