”Parižani” trijumfovali u Kotor Varošu u odbojci na pijesku

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.08.2016. 10:02

Trijumfom ekipe „Frizersko kozmetički salon Pariz“ u konkurenciji seniora završen je turnir u odbojci na pijesku „Kotor Varoš 2016“, koji je u protekla tri dana održan na gradskom kupalištu „Bjeline“.

Popularni „Parižani“ su na putu do finala savladali prošlogodišnje pobjednike ekipu „Žeks turs“ i sastav „Naša kafanica“ sa tijesnih 2:1, da bi u finalnom susretu nadvisili ekipu „Crvenko“ vrlo uvjerljivo rezultatom 2:0 u setovima.

Za pobjedničku ekipu su nastupili Dejan Simić, Almin Ibričić, Neven Stanić i bivši slovenački reprezentativac a danas trener Odbojkaškog kluba Šoštanj Marko Pokleka, koji je proglašen za najboljeg igrača turnira.

„Turnir je organizovan na najvišem nivou i sve čestitke upućujem organizatorima. Mislim da smo zasluženo osvojili prvo mjesto, što je zasluga kompletne ekipe“, rekao je Pokleka i dodao da će i naredne godine učestvovati na turniru u Kotor Varošu.

Prvo mjesto u konkurenciji seniorki je osvojila ekipa „Kafe bar XL“, koja je poslije velike borbe u tri seta savladala sastav „Blok aut“. Za najbolju igračicu turnira proglašena je članica pobjedničke ekipe Milica Trifunović.

„Nijanse su odlučile da na kraju mi slavimo na smotri odbojke koja postaje prepoznatljiva po kvalitetu i organizaciji ne samo u Kotor Varošu, nego i u Republici Srpskoj“, istakla je Trifunovićeva.

Za najmlađe članice Odbojkaškog kluba „Kotor Varoš“ je organizovan Festival odbojke, a najviše uspjeha su imale djevojke iz ekipe „Maša i medo“.

Nagrade najuspješnijim ekipama i pojedicima su uručili članovi Organizacionog odbora turnira Dragan Zeljković i Almin Ibričić.

Sve utakmice na turniru je sudio mladi i perspektivni Zdravko Vučanović, koji je odlično obavio svoj posao.

Organizaciju turnira je podržao novootvoreni trgovački centar „Tropik“.

Turnirom u odbojci na pijesku, uz učešće 24 ekipe u tri uzrasne kategorije, je završeno Kotorvaroško sportsko ljeto, koje su zajednički organizovali opština Kotor Varoš i JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…