”Veče za ples” u Kotor Varošu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 24.04.2016. 11:13

Povodom dana opštine Kotor Varoš, 24. aprila, sinoć je održana manifestacija “Veče za ples”, uz nastup plesnog kluba “Gema” i Prve baletske škole “Banjaluka”.

Manifestacija “Veče za ples” je imala humanitarni karakter, jer će prikupljeni novac biti uplaćen za liječenje petnaestogodišnjeg Stefana Majstorovića, koji je obolio od akutne limfoblastne leukemije.

Publika je u kino-sali uživala u standardnim plesovima, modernom i sportskom plesu, hip-hopu i baletu.

Tihomir Stefanović, sportski direktor plesnog kluba “Gema”, je istakao da je u Kotor Varošu od oktobra prošle godine počela sa radom prva baletska škola.

“Izuzetno smo zadovoljni sa jednom grupom predškolaca i jednom grupom osnovaca, jer smo uspjeli probuditi kulturnu scenu Kotor Varoša i ples približiti mlađim uzrasnim kategorijama”, rekao je Stefanović.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…