„Borik Nektar 2017“: Kadeti Obeliksa trijumfovali, seniori Sporteka i Obeliksa odigrali nerješeno

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.12.2016. 17:39

Kadetska ekipa Pekare Obeliks juče je u okviru grupe „2“, Turnira u malom fudbalu „Borik Nektar 2017“pobijedila ekipu „Atlantik BB“ rezultatom 2:0, dok je seniorska ekipa „Obeliksa“ u grupi „12“ odigrala nerješeno 1:1, sa ekipom „Komotin d.o.o. Jajce“ poslije penala bilo je 2:3 za Jajčane. Ekipa Tvornica obuće „Sportek“ je u grupi „4“ takođe odigrala nerješeno 0:0 sa ekipom „Smjena generacije“, penalima 3:4 za protivnika.

Ekipa Sporteka narednu utakmicu u grupnoj fazi igra u srijedu protiv ekipe „AM Sport“ od 19:30, a potom će se u četvrtak od 21:30 sastati sa ekipom „Malo društvo“. Seniorska ekipa Pekare Obeliks u četvrtak se sastaje sa ekipom  Kafe bar „Oskar Boldi“ od 19:30.        

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…