„Dan otvorenih vrata“ povodom Dana Policije RS za najmlađe Kotorvarošane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 25.03.2017. 08:12

U Kotor Varošu je za oko 300 osnovaca i predškolaca predstavljen rad policije, kao i oprema kojom raspolažu policijske organizacione jedinice.

“Dan otvorenih vrata” za učenike Osnovne škole “Sveti Sava” i štićenike Vrtića “Larisa Šugić” organizovali su pripadnici Policijske stanice Kotor Varoš povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije Republike Srpske.

“Sa nama danas nisu učenici osnovnih škola iz Šipraga i Maslovara i planiramo da naredne sedmice u blizini njihovih škola organizujemo `Dan otvorenih vrata`”, rekao je komandir Policijske stanice Kotor Varoš Igor Kovačević.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…