„Dan otvorenih vrata“ u kotorvaroškoj Policijskoj stanici

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.04.2016. 17:59

Policijska stanica Kotor Varoš je danas po instrukciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, organizovala „Dan ootvorenih vrata“, povodom obilježavanja 4. aprila – Dana policije RS.

Policijska stanica Kotor Varoš danas je otvorena za sve građane Kotor Varoša zainteresovane za rad i aktivnosti policije. Organizovano su dolazile grupe učenika iz kotorvaroških vaspitno – obrazovnih ustanova, koji su imali priliku da obiđu prostorije Policijske stanice, gdje im je prezentovan način rada policije i materijalno-tehnička sredstva koja se koriste tokom obavljanja redovnih policijskih zadataka.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…