„Kotorvaroško kulturno ljeto 2016“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 23.06.2016. 11:26

U Kotor Varošu će od 26. juna kada će se održati Sabor folklora, pa sve do 27. avgusta i Gastro manifestacije kao završnog događaja, trajati „Kotorvaroško kulturno ljeto 2016“, čiji je cilj afirmacija kulture i njegovanje bogate tradicije i običaja naroda ovog kraja, te predstavljanje prirodnih potencijala grada na obalama Vrbanje.

JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš organizator „Kotorvaroškog kulturnog ljeta 2016“, omogućiće posjetiocima ove tradicionalne manifestacije da uživaju u brojnim sadržajima, kao što su pozorišne predstave, , likovne izložbe, konferencija beba, smotra folklora, igrom i pjesmom kroz sela, veče etno-pjesme, krajiške pjesme i rok fest.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…