„Mermer Kolors“ pobjednik turnira u Zabrđu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.06.2018. 08:04

U Zabrđu na „Sim Tehnik Areni“ završen je turnir u malom fudbalu „Zabrđe 2018“. U finalnom meču ekipa „Mermer Kolors“ je bila bolja u izvođenju penala od ekipe „Milež gradnja“ nakon što je regularni dio utakmice završen bez golova.

Treće mjesto osvojila je ekipa „Kafe bar Mjuzik“ pobijedivši ekipu „Kontakt Šped“.

Najbolji golman je Slaviša Suvajac iz ekipe „Mermer Kolors“, najbolji igrač je Nemanja Knežević iz ekipe „Milež gradnja“ a najbolji strijelac Sandi Beharić iz ekipe „Kafe bar Mjuzik“.

Organizator turnira, koji je okupio 26 ekipa, obezbijedio je nagradni fond od 1.800 KM iz kojeg je pobjedniku pripalo 1.000, drugoplasiranom 500, trećeplasiranom 150 maraka, a dodijeljene su nagrade i za najbolje pojedince turnira.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…