„Plava Ptica“ prva u Savićima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 11.09.2018. 08:03

Na održanom turniru u malom fudbalu „Savići 2018“ prvo mjesto osvojila je ekipa „Plava Ptica“ iz Šipraga, drugo mjesto je bila ekipa „Socijalističke partije“ Kotor Varoš a treća je ekipa „Maslovare“. Najbolji igrač bio je Dejan Jurić, najbolji strijelac Srećko Blagojević a najbolji golman Darko Trivunović.

Turnir su podržali : opština Kotor Varoš, „Agro Jurić“, „Pekara Obeliks“, „GL Servis“, SDS Kotor Varoš, Milorad Krule Savanović i Mladen Tepić.

„Zahvaljujem se svima koji su učestvovali na turniru, ovaj turnir ćemo organizovati i sledeće godine“ – izjavio je Dragan Vučanović, organizator turnira prilikom dodjele pehara, zahvalnica i novčanih nagrada za najuspješnije.

Nakon turnira organizovano je druženje za učesnike i gledaoce.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…