„Roleksovci“ dominantni kod predpionira, „Sportekovci“ kod preduzeća

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.06.2016. 08:52

Nakon pekare „Obeliks“ koja je trijumfovala u pionirskoj konkurenciji danas su maksimalan učinak u konkurenciji predpionira imali igrači Kafe bara „Roleks“.

Tri uvjerljive pobjede u režiji Bjeloševića, Prolea i saigrača bile su dovoljne da se okite titulom šampiona. Iako su igrali sa samo pet igrača drugo mjesto je pripalo ekipi Kafe bara „Nuki“, dok su sa istim brojem bodova, ali nešto slabijom gol razlikom, treće i četvrto mjesto osvojili SPKD „Prosvjeta“ i Kafe bar „Lane“.

Publika je uživala u majstorijama Todora Čolića, Stefana Župljanina, Saše Bjeloševića, Aleksandra Tomića, Danila Vučenovića, koji su pokazali veliki talenat i pred njima je svijetla budućnost.

Organizator se pobrinuo da osposobi igralište Radničkog univerziteta do početka turnira za preduzeća i javne ustanove, a utakmice u grupama A i C su obilovale uzbuđenjima.

U grupi A Mehaničke konstrukcije su predvođene Jurićem i Petrušićem savladale sastav Policijske stanice nakon boljeg izvođenja sedmeraca, a zatim su bili bolji od Vrbanja šuma. „Policajci“ su na iskustvo slavili protiv istog sastava i na kraju zauzeli drugo mjesto. Iz grupe C su plasman u četvrtfinale izborile dvije ekipe Sporteka, čime su opravdali povjerenje rukovodstva ove respektabilne fabrike.

U ponedjeljak (20.06) su na programu utakmice četvrtfinala u seniorskoj konkurenciji, a pažnju privlače dueli SOZ – Milež gradnja i Naša kafanica – PDP Kotor Varoš.

Ništa manje zanimljivo neće biti i u mečevima Pekara „Aleksa“ – Kafe bar „Dionis“ i Dado d.o.o. – Pekara „Obeliks“. Osim vrhunskih domaćih igrača malog fudbala publika će na djelu vidjeti majstore ove igre iz susjednih gradova (Kneževo, Čelinac, Doboj, Banja Luka). Očekuje se rekordna posjeta, a dodatni mamac za posjetioce će biti i nagradna igra i pregršt iznenađenja. 

PONEDJELjAK 20.06.
17.30 SOZ – MILEŽ GRADNjA
18.05 PEKARA ALEKSA – KAFE BAR DIONIS
18.40 PEKARA OBELIKS – DADO d.o.o.
19.15 NAŠA KAFANICA – PDP KOTOR VAROŠ

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…