„Truck and Roll fest“: Za Vanju prikupljeno 1186 KM

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.08.2017. 15:54

„Truck and Roll fest“, koji je održan u nedjelju 23.07.2017. godine, na igralištu Radničkog univerziteta ove godine bio je humanitarnog karaktera i prikupljana su novčana sredstva za liječenje Vanje Pejakovića. Prikupljeno je 1186 KM i novac je prebačen na račun Vanjinih roditelja.

"Zadovoljni smo prikupljenim sredstvima koje smo proslijedili Vanjinim roditeljima. Drago nam je što smo treću godinu našeg postojanja posvetili humanitarnom duhu", rekao je jedan od organizatora koncerta Đorđe Bojić.

Kotorvarošani  su uživali u svirci Rock Lige, Chill Out benda i Vanjinih prijatelja.

Koncert je trajao do ponoći kada je prekinut zbog pritužbi građana na buku, iako su izvođači bili raspoloženi da sviraju i pjevaju još dugo u noć.


 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…