„Velika novogodišnja žurka“ za najmlađe Kotorvarošane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 22.12.2016. 09:03

U petak 23. decembra sa početkom od 10 časova na igralištu kod Radničkog univerziteta održaće se „Velika novogodišnja žurka“ sa Djeda mrazom i Dobrom vilom.

Djeda mraz će u svom mrazomobilu obilaziti ulice svih gradskih i prigradskih naselja i mališanima dijeliti slatke poklone, dok će se Dobra vila uz pjesmu i igru družiti sa najmlađima na igralištu.

U zabavnom dijelu programa će nastupiti djeca iz Dječijeg vrtića „Larisa Šugić“ i OŠ „Sveti Sava“. Čarobna novogodišnja priča će se nastaviti uz bogat muzičko-zabavni program od  kada će se mališanima pridružiti i Djeda mraz sa novogodišnjim paketićima.

Organizator manifestacije je JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ Kotor Varoš, uz podršku kotorvaroškog preduzeća Kvimpeks d.o.o. i čelinačkog Mediteran Inoksa

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…