“Dekol“ najpovoljniji izvođač za sanaciju gradskog kupališta “Bjeline”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.08.2018. 08:44

Preduzeće “Dekol“ iz Kotor Varoša izabrano je za najpovoljnijeg izvođača koji će obaviti sanaciju obaloutvrde na desnoj obali rijeke Vrbanje u reonu gradskog kupališta “Bjeline”.

“Dekol” je dostavio najpovoljniju ponudu na javni poziv na koji se javilo i preduzeće “Niskogradnja” iz Teslića čija je ponuda odbačena jer nije preuzelo tendersku dokumentaciju. Vrijednost ponude kotorvaroškog preduzeća je 42.341 KM bez PDV-a, a predviđeno je da bude sanirana obaloutvrda u dužini od 40 metara uz postojeću pješačku stazu.

Završetkom ovih radova biće zaštićeno od poplave područje jedinog gradskog kupališta “Bjeline” površine 8.500 metara kvadratnih, koje je oštećeno tokom poplava 2014. godine. Prvi dio radova završen je u martu ove godine postavljanjem obaloutvrde u dužini od 150 metara, na potezu od Gradskog trga nizvodno prema Kotorskom mostu.

Vrijednost tih radova, koje je takođe izvelo preduzeće “Dekol”, iznosila je 125.000 KM, a zajednički su ih finansirali opština Kotor Varoš i UNDP.

Izvor: MKV

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…