”Agro PLANETA” o Tovladiću

Autor: Slaven Šubara / Datum: 18.11.2017. 22:35

U svom decembarskom izdanju magazin za poljoprivredu i ruralni razvoj ”Agro PLANETA” donosi priču o kotorvaroškom selu Tovladić

U kratkoj najavi selo je spomenuto u kontekstu dobrih i vrijednih ljudi. 

S kim su sve razgovarali, čime se sve mještani bave u ovom selu i po čemu je još ovo mjesto interesantno, čitaćete u decembarskom izdanju ovog magazina koji na trafikama možete kupiti po cijeni od 3 KM.

Agro Planeta je jedinstveni magazin koji kroz niz zanimljivih tema nudi raznovrsne informativne, reporterske i stručne sadržaje. Analitički razmatra pitanja poljoprivrede i ruralnog razvoja. Od stručnih tema preko živopisnih reportaža do korisnih savjeta sadržaj je namjenjen jednako i proizvođačima i običnim građanima – urbanim rekreativcima koje zanimaju teme iz oblasti poljoprivrede, ruralnog razvoja i organske proizvodnje.

Agro Planetu potražite u svim većim marketima širom BiH. Ukoliko u Vašem mjestu ne možete pronaći prodajno mjesto na kojem možete kupiti ovaj magazin, javite se na broj telefona: 051/ 491- 757.
 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…