Aleksandar Đukić protiv Šveđanina za šampijonski pojas

Autor: Slaven Šubara / Datum: 07.12.2016. 12:22

Član Kik boks kluba „Panter“ Kotor Varoš, Aleksandar Đukić u okviru zadnje borbe u K-1 disciplini „Spartan fight night“, u četvrtak 8. decembra 2016. godine sa početkom u 19:30h u dvorani Obilićevo u Banjaluci će odmjeriti snagu sa takmičarem iz Švedske Njegošem Tuffijem.

Najavljeno je učešće kikboksera i bokesera iz BiH, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Njemačke, a revija će biti humanitarnog karaktera, jer će prihod od ulaznica biti doniran Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“. Publika će u kik-boksu vidjeti osam borbi, dok će u boksu biti održana tri meča.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…