Doček Nove godine na gradskom trgu

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.12.2018. 08:07

Turistička organizacija opštine Kotor Varoš, pod pokroviteljstvom načelnika ove opštine, organizovaće doček Nove godine na gradskom trgu.

Direktor Turističke organizacije Mišo Petrović rekao je da će Kotorvarošani imati priliku da novogodišnju noć dočekaju na otvorenom uz bogat kulturno-zabavni program, besplatne tople napitke i vatromet, koji će biti upriličen u ponoć.

“Posjetioce će zabavljati lokalni estradni umjetnici i bendovi, Kulturno- umjetničko društvo /KUD/ `Brio-Rudar` Maslovare, braća Žderić, Ranko Gavrilović Cigo i ansambl `Žubor`, a zvijezda večeri biće Lukijan Ivanović koji će Kotorvarošane uvesti u Novu godinu”, istakao je Petrović i dodao da će posebna pažnja biti posvećena najmlađima, koje će Djed Mraz obradovati slatkišima.

Pokrovitelj dočeka Nove godine je načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan, koji će se u ponoć obratiti okupljenima i uputiti im novogodišnju čestitku.

“Uvjereni smo da Kotorvarošane očekuje dobra zabava i da će u velikom broju doći na Gradski trg”, naglasio je Sakan.

Novogodišnji program na Gradskom trgu počinje u 20.00 časova, a u okviru nagradne igre biće podijeljeni pokloni najsrećnijim posjetiocima.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…