Dragan Stanković na šahovskom turniru “Bosna open”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 14.05.2018. 08:14

Dragan Stanković, super talentovani mladi šahista iz Maslovara zabilježio je još jedan odličan nastup, odigravši veoma dobro na šahovskom turniru “Bosna open” koji je održan u Sarajevu.

Stanković jedan od najmlađih na ovom turniru, nastupio je u konkurenciji 135 šahista iz 18 zemalja i zauzeo 82 mjesto, zabilježivši skor od tri pobjede, dva remija i četiri poraza.

O kakvom se turniru radi govori i podatak da su na ovom turniru nastupila 44 igrača s titulom velemajstora, FIDE majstora i internacionalnog majstora, te da je nagradni fond iznosio 30 000 KM.

Turnir je osvojio Emre Džan iz Turske, drugi je bio Aleksandar Predke iz Rusije, dok je treće mjesto osvojio Zdenko Kožul iz Hrvatske.

Izvor: glaskotorvarosa.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…