Kotorvarošani trenutno dijele lidersku poziciju

Autor: Slaven Šubara / Datum: 04.12.2016. 21:10

U 4. kolu Druge lige Republike Srpske u Futsalu KMF ”Kotor Varoš” pobijedio je KMF ”Gradiška” rezultatom 6:7 (3:3). Kotorvarošani su se sa pobjedom izjednačili na liderskoj poziciji sa Obilićem iz Prnjavora sa devet bodova na tabeli.

Najbolji u redovima Kotor Varoša ponovo je bio Senedin Tatar koji je kao i u prošlom koli postigao het-trik. Po jedan gol dali su Miroslav Nedić, Nikša Gligić i Ahmet Hibić.

U sljedećem kolu naše futsalere očekuje duel sa Starčevicom ali ovog puta na domaćem terenu. Banjalučani su u prvoj utakmici odnijeli pobjedu na svom terenu. 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…