"Mila Mi" pobjednik turnira u Vaganima

Autor: Slaven Šubara / Datum: 31.07.2017. 15:15

Prvo mjesto na turniru u Vaganima u malom fudbalu osvojila je ekipa kafe restorana "Mila Mi" koja je u finalu pobijedila kafe "Faraon" rezultatom 3:0. Treće mjesto zauzela je ekipa Socijalisticke partije. Najbolji strijelac turnira je igrač pobjedničke ekipe Dejan Trifković koji je postigao 5 golova. Najbolji golman je Zdravko Vučanovic iz ekipe kafe "Faraon", a najbolji igrač Maletić Igor (kafe restoran Mila Mi).

Tradicionalni turnir u malom fudbalu "Vagani 2017" organizovala je mjesna zajednica Vagani i neformalna gupa mladih 29.07.2017. godine. Učešće na ovom turniru uzelo je 8 ekipa.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…