Moto skup 3. septembra na Gradskom trgu u Kotor Varošu, defile gradom u 17h

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.09.2016. 16:47

Moto klub ”Orlovi” Kotor Varoš 3. septembra na Gradskom trgu organizuje moto skup koji bi sudeći po prošlom skupu ove godine trebao privući veliki broj bajkera iz Republike Srpske i BiH, a takođe i veliki broj posjetilaca i ljubitelja dvotočkaša.

Glavni cilj moto skupa jeste promovisanje mladih bendova i domaće muzičke scene, kao i povećanje interesovanja javnosti za ovaj moto sport. Ovo je ujedno i dobra prilika da se na ovaj način upotpuni kotorvaroška turistička ponuda poručuju iz moto kluba "Orlovi".

– Za sve učesnike obezbijeđeni su hrana, osvježenje i kamp mjesta na gradskom kupalištu “Bjeline” – kaže sekretar Moto-kluba „Orlovi“ Panto Bojić.

Glavna atrakcija biće defile gradskim ulicama u 17 časova, a prethodiće mu i edukativni sadržaji na gradskom trgu.

– Članovi Moto-kluba “Orlovi” i Crvenog krsta prije defilea će na gradskom trgu izvesti pokaznu vježbu u kojoj će biti simulirana saobraćajna nesreća i pokazni postupci zbrinjavanja povrijeđenih lica. Naš glavni moto je bezbjedna i odgovorna vožnja i apelujemo na sve motocikliste da se pridržavaju tih postulata – kaže Bojić.

Ovim skupom bi bila završena moto sezona zbog nadolazećih hladnih dana kada se bajkerska druženja nastavljaju bez dvotočkaša. Dolazak bajkera se očekuje u 12 časova, a sve prisutne na Gradskom trgu od 19 časova zabavljaće bendovi "Neki drugi", "Grana jorgovana" i "Talisman".Za goste bajkere obezbijeđeni su roštilj i čorba.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…