Streetball Kotor Varoš 2016 - Žrijeb grupa večeras na igralištu Radničkog univerziteta

Autor: Slaven Šubara / Datum: 20.07.2016. 08:54

U Kotor Varošu sutra će početi turnir u uličnom basketu, koji će okupiti 30 ekipa u tri uzrasne kategorije. U takmičarskom dijelu turnira, koji se održava u okviru „Kotorvaroškog sportskog ljeta“, nastupiće seniori, juniori i kadeti, dok će veterani igrati u revijalnom dijelu. Žrijeb grupa je večeras (srijeda) u 19.00 časova na igralištu Radničkog univerziteta.

"I ove godine će na turniru, pored domaćih timova, učestvovati ekipe iz Banjaluke, Aleksandrovca, Teslića, Čelinca i Sanskog Mosta. Najbolje ekipe i pojedinci biće nagrađeni peharima, robnim i novčanim nagradama", rekao je predsjednik Organizacionog odbora turnira Slobodan Petrović. 

Posebna atrakcija ove sportske manifestacije je takmičenje u šutiranju trojki, koje je predviđeno tokom finalnog dana, kao i pokloni iznenađenja za gledaoce tokom svih takmičarskih dana. Nagradni fond turnira iznosi 1.000 KM. Organizatori turnira su JU „Centar za kulturu, sport i informisanje“ i Opština Kotor Varoš, uz učešće brojnih privrednih subjekata.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…