Čestitka povodom Kurban-bajrama

Autor: Slaven Šubara / Datum: 01.09.2017. 08:57

Načelnik opštine Kotor Varoš Zdenko Sakan je povodom praznika Kurban-bajrama uputio čestitku Medžlisu islamske zajednice i svim vjernicima islamske vjeroispovjesti, sa željom da praznik proslave u miru, radosti i dobroj volji za uzajamnim razumijevanjem i poštovanjem.

„Neka ovaj veliki praznik obasja Vaše domove i Vaša srca ljubavlju, slogom i tolerancijom. Jedna od najvećih vrijednosti Kotor Varoša je njegov multietnički karakter koji stalno treba njegovati i razvijati. Želim da Kurban-bajram dočekate i provedete u miru, dobrom zdravlju i blagostanju. Privrženi ideji ravnopravnosti i duhovnosti nastavljamo zajedno da gradimo našu opštinu“, navodi se u čestitki načelnika Sakana.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…