Šipovac postigao het-trik za 16 minut

Autor: Slaven Šubara / Datum: 12.11.2018. 09:20

Mladi fudbaler banjalučkog premijerligaša Krupe Danilo Šipovac napravio je danas podvig kakvim se može pohvaliti i mali broj zvijezda svjetskog fudbala – za samo 16 minuta postigao je tri gola na gostovanju favorizovanom Sarajevu. Fudbaler, koji je preko oba roditelja vezan za Kotor Varoš, bio je nazaustavljiv u duelu 13. kolu Premijer lige BiH za omladince i najzasluniji za pobjedu Krupe protiv Sarajeva 3:2.

Danilo korijene veže za Šiprage, a njegov otac Radmilo je godinama sa porodicom živio u Kotor Varošu i bio direktor lokalnog radija.

Izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…