Živi u srcima radnih kolega i prijatelja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 27.04.2018. 08:37

Radnici Kazneno-popravnog zavoda Banjaluka i prijatelji položili su cvijeće i zapalili svijeće na grobu svog tragično nastradalog Vanje Kršića u Maslovarama.

Svake godine od 2014, kada je prerano ugašen Vanjin život, njegove kolege i prijatelji posjećuju grob i čuvaju sjećanje na mladića koji je svima služio kao uzor.

Vanja  je poginuo u saobraćajnoj nesreći u oktobru 2014. godine u Kalamandama kada je u povratku iz Grabovice “mercedesom” sletio s puta i udario u drvo. Kršić je nekoliko godina radio kao čuvar u Kazneno-popravnom zavodu Banjaluka i bio omiljen radnim kolegama.

Posjetom Vanjinoj vječnoj kući započeo je tradicionalni “Marš mira” kao dio godišnjih aktivnosti Kazneno-poporavnog zavoda Banjaluka. Start marša, u kojem učestvuje pedesetak osoba. je u Maslovarama, a cilj u Stevanovini na padinama planine Borje.

IZVOR: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…