Škola crtanja okuplja kreativne mališane

Autor: Slaven Šubara / Datum: 16.10.2017. 08:40

U organizaciji Mjesne zajednice Obodnik i Javne ustanove Centar za kulturu, sport i informisanje Kotor Varoš u prostorijama Društvenog centra počinje sa radom besplatna "Škola crtanja" čiji je cilj da razvije kreativnost kod djece.

Teorijsku i praktičnu nastavu za sve zainteresovane i kreativne mališane vodiće diplomirani likovni umjetnik Goran Čupić. 

"Radionica je besplatna zahvaljujući direktoru kotorvaroškog Centra za kulturu, sport i informisanje Draganu Zeljkoviću, koji je obezbijedio prisustvo stručnog predavača i didaktički materijal za sve mališane", poručili su iz Mjesne zajednice Obodnik. 

Polaznici će svakog utorka učiti tehnike crtanja i slikanja kao što su crtež, crtanje i slikanje na zadatu temu, portreti, akvareli, kolaži, izrada skulptura od gline, makete na zadatu temu i slično. 

"Škola crtanja ima za cilj da razvije kod djece kreativnost, sposobnost da opažaju i uočavaju predmete, da razvijaju timski duh i druže se", rekao je predavač Goran Čupić.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…