Članice Udruženja žena “Venera” posjetile “Kuću radosti”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 17.12.2018. 13:28

Članice Udruženja žena “Venera” iz Kotor Varoša posjetile su kotorvaroški Centar za porodicu “Kuću radosti” i djeci koja su njeni korisnici poklonili kape, šalove, rukavice i pape koje su same isplele.

Žene okupljene u “Veneri” obezbijedili su i zimsku garderobu, te mališane obradovali mnoštvom slatkiša, a oni su im u znak zahvalnosti izradili zahvalnice i izveli recitacije.

Delegacija “Venere” na čelu sa predsjednicom udruženja Miroslavom Kalamandom razgovarala je sa domaćinima o aktivnostima Centra za porodicu “Kuća radosti” koja brine o djeci sa poteškoama u razvoju i jezičko-govornim smtnjama.

izvor: mojkotorvaros.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…