Članovi KUD-a ”Brio-Rudar” učestvovali na koncertu ”Humanitarno veče folklora”

Autor: Slaven Šubara / Datum: 21.03.2017. 05:54

Na humanitarnom koncertu "Humanitarno veče folklora" u Banjoj Luci učestvovali su i članovi KUD-a „Brio-Rudar“ Maslovare. Humanitarni koncert održan je proteklog vikenda, a koncert je organizovalo Udruženje roditelja djece oboljele od malignih bolesti „Iskra“ u saradnji sa Narodnim pozorištem Republike Srpske, a pod pokroviteljstvom Ministrastva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske.

U programu je učestvovalo 12 kulturno-umjetničkih društava iz Republike Srpske, a naši folkloraši predstavili su se banjalučkoj publici Beogradskim igrama. Sav prihod od prodatih ulaznica namjenjen je finansiranju normalnog rada Roditeljske kuće, u kojoj borave mališani koji se liječe od malignih bolesti, kao i njihovi roditelji.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…