žudisti Mladosti osvojili 13 medalja

Autor: Slaven Šubara / Datum: 10.12.2018. 08:19

Džudisti Mladosti iz Kotor Varoša osvojili su 13 medalja na turniru za djecu i kadete održanom u Kaknju i time nastavili trijumfalni niz sa prethodnih takmičenja.

U trofejnu riznicu Mladosti stigle su još četiri zlatne, dvije srebrne i sedam bronzanih medalja.

Zlatne medalje osvojili su poletarke Lara Višnjić i Anja Smiljić, mlađa pionirka Dajana Dragojević i kadetkinja Sara Marić. Poletarka Milica Zvijerac i starija pionirka Darija Danilović okitile su se srebrnim medaljama.

Bronzane medalje osvojili su poletarke Jovana Popović i Elena Stolić, te stariji pioniri Miloš Maksimović, Vladan Trkulja, Nikola Jeftimir, Tea Marković i Anastasija Dragojević.

Mladost je na turniru u Kaknju nastupila sa 25 aduta, a u konkurenciji 40 ekipa i 448 takmičara osvojila je peto mjesto u ukupnom poretku.

U ekipi Mladosti bio je i Stefan Pejaković koji je u prvoj rundi ostvario pobjedu, a zatim doživio težu povredu koljena zbog koje je morao da odustane od nastavka takmičenja.

Izvor: centarzakulturukv.com

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…