49. tradicionalni turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“

Autor: Slaven Šubara / Datum: 08.06.2016. 00:29

U organizaciji opštine Kotor Varoš i kotorvaroškog Centra za kulturu, sport i informisanje, od 14. do 23. juna, biće održan tradicionalni, 49. po redu, turnir u malom fudbalu „Kotor Varoš 2016“, koji će okupiti veliki broj timova iz Banjaluke, Čelinca, Prnjavora, Doboja, Kneževa, Teslića i našeg grada.

Sve utakmice biće odigrane na uređenom igralištu pored Radničkog univerziteta. Prijave se primaju do nedjelje (12. juni), a dan kasnije biće obavljeno izvlačenje grupa u kategorijama: seniori, pioniri  i preduzeća (firme).

Uključivanjem preduzeća i javnih ustanova sa područja opštine Kotor Varoš želimo da podstaknemo radnike na rekreaciju i bavljenje sportom, a oni bi doprinijeli masovnosti turnira.

Utakmice će suditi delegirane sudije PFS Banja Luka, a broj ekipa u seniorskom dijelu turnira je ograničen (16).

Od utorka (14. juni) do petka (17. juni) igraće se grupna faza turnira za seniore, što znači svaki radni dan su na rasporedu mečevi u jednoj grupi.
Vikend je rezervisan za nastup preduzeća i javnih ustanova sa područja opštine, dok će se četvrtfinalni mečevi seniorskog dijela turnira igrati u ponedjeljak.

Utorak je rezervisan za nastupe mlađih uzrasnih kategorija, a srijeda i četvrtak su predviđeni za polufinalne i finalne mečeve.
I ove godine turnir su podržali brojni privredni subjekti sa područja opštine, a jedan dio sredstava je namijenjen za liječenje našeg sugrađanina Stefana Majstorovića.

Za najuspješnije pojedince i ekipe su obezbijeđene vrijedne robne i novčane nagrade, a ukupni nagradni fond turnira je 3.000 KM

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…