Aleksandar Đukić i Dragana Savanović najbolji sportisti Kotor Varoša

Autor: Slaven Šubara / Datum: 05.03.2016. 09:48

Najbolji sportista Kotor Varoša u 2015. bio je Aleksandar Đukić, član Kluba borilačkih sportova “Panter”, dok je najbolja sportistkinja Dragana Savanović, članica Džudo kluba „Mladost“.

Odlukom žirija među deset najboljih su se našli karatistkinja Sandra Tepić, rukometaš Radomir Stojanović, odbojkašica Milica Trifunović, šahista Sergej Molčanov, košarkaš Vedran Filipović, stonoteniser Mladen Nikolić, golman Fudbalskog kluba „Mladost“ Milen Kutić i igrač Kluba malog fudbala „Kotor Varoš“ Lale Bašić.

Na tradicionalnoj 22. manifestaciji “Izbor najboljih sportista Kotor Varoša”, za najbolje sportske kolektive proglašeni su Džudo klub “Mladost” u muškoj iOdbojkaški klub „Kotor Varoš“ u ženskoj konkurenciji.

Najperspektivniji sportisti Kotor Varoša su članovi Džudo kluba „Mladost“ Drago Slavnić i Sara Đukić.

Najbolji trener u prošloj godini bio je Dragan Zeljković iz Odbojkaškog kluba “Kotor Varoš”, a za najboljeg sportskog radnika izabran je Nevenko Petrović.

Nagrađeni su i učenici osnovnih i srednjih škola koji su ostvarili zapažene rezultate na takmičenju Malih olimpijskih igara.

Zlatna povelja za razvoj i popularizaciju sporta u opštini Kotor Varoš je posthumno dodijeljena prof dr. Marku Zeljkoviću.

Tradicionalnu manifestaciju “Izbor najboljih sportista Kotor Varoša” uspješno je organizovao  kotorvaroški Centar za kulturu, sport i informisanje.

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…