Alerk zaposlio pet pripravnika

Autor: Slaven Šubara / Datum: 03.10.2018. 08:07

Vlada RS odobrila je Agenciji za lokalni ekonomski razvoj opštine Kotor Varoš prijem pet pripravnika.

Programom podrške zapošljavanja mladih sa visokom stručnom spremom u statusu pripravnika u 2018. godini Agenciji za lokalni ekonomski razvoj Kotor Varoš je putem Zavoda za zapošljavanje RS odobreno 30.000 KM. Taj novac biće iskorišten za njihovu mjesečnu platu u narednih 12 mjeseci.

Pripravnicima će poslije odrađenog pripravničkog staža biti omogućeno polaganje državnog ispita koji će im otvoriti vrata u budućoj profesionalnoj karijeri.

"Zahvaljujem Vladi RS na ovoj podršci. Vodio sam računa da pripravnici svojim zanimanjem odgovaraju programom zacrtanim ciljevima Agencije za lokalni ekonomski razvoj tako da smo primili ekonomiste, pravnika, ekologa i poljoprivrednog inžinjera. 
", rekao je direktor Agencije za lokalni ekonomski razvoj Kotor Varoš Predrag Tešić.

 

Autor teksta: Slaven Šubara

Slaven Šubara

Iza mene je deset godina iskustva i rada u najboljim elektronskim medijima u regionu. Koristim najsavrmenije tehnike i mogućnosti koje danas pružaju internet i socijalne mreže. Dokaz za to je i portal ispred Vas koji koristi sopstveni CMS prilagođen potrebama KVoruma. Moja parola je rad, red, disciplina, srce, ruke, lopata. Samo znanjem i stalnim radom na sebi možemo ići naprijed. I sve najbolje stvari u životu tek treba da se dese, ni manje ni više već spontano…